Klimaatverandering

Red de aarde

Klimaatverandering; red de aarde

Ben jij die superheld die de aarde gaat redden?

Niet nodig hoor. De aarde redt zichzelf wel, die overleeft het wel! Wij mensen, onze kinderen en de kinderen van onze kinderen lopen het gevaar hun aarde te verliezen. We worden op de proef gesteld om de klimaatverandering te stoppen. Wij moeten nu veranderen om op deze aarde te kunnen overleven.


De klimaatmuur

Wat weet jij over klimaatverandering? Heb jij hier al een eigen mening over? Ken je de feiten, de problemen en de gevaren? Weet jij oplossingen om de opwarming van de aarde tegen te gaan? Wij hebben hiervoor de klimaatmuur gemaakt. De klimaatmuur draagt bij aan de vorming van jouw mening over klimaatverandering en je draagt gelijk bij aan een klein stukje van de oplossing. Alleen door samen te werken kunnen we de mensheid redden!

We zijn geen superhelden nodig. Het zit in kleine veranderingen die grote gevolgen teweeg brengen. Wat iedereen kan doen is nadenken hierover, er een mening over vormen en een eigen steentje bijdragen. Hoe jij een steentje kan bijdragen lees je op de pagina's hieronder:


Draag ook een steentje bij!
Hang een kaart met jouw mening, idee of tip op bij 'De Klimaatmuur'