Over ons
DMS educatief maakt in Nederland en België al meer dan 25 jaar lesmaterialen voor het onderwijs op gebied van sociale omgangsvormen. Zowel voor kleuter-, basis- en voorgezetonderwijs worden lesmaterialen ontwikkeld. Met name het bespreekbaar maken en voorkomen van pesten heeft altijd veel aandacht gekregen. Zo is er dus ook de laatste jaren lesmateriaal ontwikkeld over cyberpesten. Met twee karakterestieke figuren, Beertje Anders voor kleuters en Selfie voor de oudere doelgroepen worden de lessen geïllustreerd.

Alle lesmaterialen worden voortdurend vernieuwd, komt u dus geregeld eens langs voor de nieuwste lessen. Wilt u op de hoogte gehouden worden van de nieuwste ontwikkelingen, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

 

We sponsoren Marie Jose (80 jaar) die elk jaar geld inzamelt voor kinderen in India. De kinderen worden ook voorgelezen met het verteltheater en de vertelplaten die geschonken zijn.

 

DMS educatief

Kerkstraat 20
6026RV Maarheeze
Nederland

 

Tel. 0031 (0)495-750598
info@dms-educatief.eu

DMS educatief is gevestigd in een prachtig monumentaal pand uit 1821 in Maarheeze.

 

Andere websites:
www.dms-educatief.eu - website met lesmaterialen voor het onderwijs over pesten - respect - mediawijsheid - studeren - etc.
www.beertje-anders.nl - Beertje Anders maakt lesmaterialen voor kleuters en jonge kinderen
www.klimaat-veradering.eu - Een website met veel informatie en een les en polsbandjes over klimaatverandering
www.posters-poster.nl - Een website met alle posters die uitgebracht zijn door DMS educatief
www.mobbing-respekt.de - Onze duitse website met lesmaterialen